Nagyvilág

Napi dinnye: Chavez a legszexisebb férfiak között

Beszavazták a legszexisebb venezuelai férfiak közé Hugo Chavez elnököt, aki pedig csúnyának tartja magát.

Chavezt a seregben pedig Goofynak becézték. Goofy kutya, a Walt Disney rajzfilmfigura hatalmas orrú és nagy a szünet elülső fogai között. Így van ezzel Hugo Chavez venezuelai elnök is, de neki még egy termetes szemölcs is éktelenkedik a homlokán, enyhén lelógó ajkai pedig aránytalanul teltek. Ennek ellenére Chavez az első öt legszexisebb venezuelai férfi egyike egy friss közvélemény-kutatás szerint.


A kérdezőbiztosok 14 ezer 123 embert faggattak fogyasztási szokásaikról és ízlésükről. A felmérést ráadásul a pozitív elfogultsággal nemigen vádolható Fedecameras, a szocialista politikussal évekig ellenségeskedő kereskedelmi kamara rendelte meg.

A lakosság túlnyomó részét adó szegények körében rendkívül népszerű elnök arról is híres, hogy kétértelmű, időnként vulgáris megjegyzéseket tesz női rajongóinak és flörtöl velük a tévében, élő egyenes adásban. A Chaveznél is szexisebbnek tartott férfiak között ott van Winston Vallenilla tévésztár is egy ellenzéki csatornától, amelyet nemrég bezáratott az elnök.

A venezuelaiak egyébként nagyon kényesek a külsejükre, ráncfelvarrás és mellplasztika hétköznapi dolognak számít náluk – utóbbi inkább csak a nők körében -, és a divatbemutatónál nincs népszerűbb műsorfajta a tévében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik