Szanyi-Tibor(430x286).jpg (szanyi tibor, )
Közélet

Haris visszaszólt Szanyinak: “Sem Rád, sem a Hozzád hasonlókra nincs már szüksége Magyarországnak”

Kovács-Angel Marianna
Kovács-Angel Marianna

újságíró. 2017. 02. 26. 07:04

Korábban a témában:

Szanyi Tibor MSZP-s politikus a Fideszhez köthető PestoSrácok blognak adott interjúban arról beszélt, hogy a Momentum Mozgalmat akár a kormánypárt is pénzelheti, Haris Éván keresztül. Szó szerint így fogalmazott:

Miért lennék irigy egy fondorlatokkal teli, nem túl korrekt mozgalomra? Akár hiszi, akár nem, az MSZP-n belül már hónapok óta nyílt titok volt, hogy a Haris Éva gründol valamit, és milyen érdekes, hogy a Momentum mögött éppen Haris Éva, meg a pénze tűnik fel. Ez számomra világosan az Éva műve, mert ingatlanmogul férje segítségével megvan az a képessége, hogy finanszírozzon egy új alakulatot.

Haris Éva Facebook-oldalán közölt nyílt levelet Szanyi Tibornak, amelyben arról ír, hogy többször is segített ifjúsági mozgalmakat, korábban aszocialista fiatalokkal hozta létre a klubnext hálózatot és valóban egy kicsit korábban találkozott a Momentummal, mint mások, azonban

Nagyon szívesen mondanám, hogy én vagyok a mágus, akiktől ez a csoport ilyen jó, de csalódást kell okozzak. Néhányukkal való rövid találkozásunkkor meglepődtem a profizmusukon, a stratégiai készségükön, a műveltségükön, az elszántságukon és az összetartásukon. Az a rossz hírem Neked és a pilhálféléknek, hogy nemhogy nem kellett tanácsot adni Nekik, de magam tanultam Tőlük, így egyetlen segítségnek maradt két tucat leharcolt szék és néhány asztal, ami a saját tagdíjukból bérelt szuterénjükben segített az elindulásban. A Fidesznek Soros György segített irodát intézni, nekik ennyivel én.

Haris kiemeli: érdekes, hogy Szanyi éppen a Fidesz “házilapjában” titulálja Fidesz-bérencnek őt, ezzel kapcsolatban ügyvédjéhez fordul. Volt egy ennél rosszabb híre is az MSZP-s politikus számára:

Ha még senki nem mondta volna, lefőtt a kávéd, sem Rád, sem a Hozzád hasonlókra nincs már szüksége Magyarországnak. Tudom, hogy most minden manővert megpróbálsz, hogy EP képviselő maradhass, ha adhatok egy tanácsot, ez nem jó track, a Fidesz nem fog megvenni. Én évekkel ezelőtt visszavonultam, tedd Te is ezt. Add át a terepet azoknak a fiataloknak, akik képzettebbek, intelligensebbek, elegánsabbak és józanabbak mint Te.

Haris bejegyzésére Szanyi így reagált:

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Picture taken on June 25, 2013 in Aachen, western Germany, shows British actor and UNICEF Goodwill Ambassador Roger Moore and his Danish wife Kristina Tholstrup waving from a carriage as they visit the CHIO World Equestrian Festival.
Moore, who will forever be remembered for playing the womanising superspy James Bond, died May 23, 2017, aged 89, his family announced in a statement. / AFP PHOTO / dpa / Henning Kaiser / Germany OUT
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.