Kultúra

Avicii apja: Minden nap beszélek hozzá, és olykor haragszom, amiért elhagyott minket

CHRISTINE OLSSON / TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP
CHRISTINE OLSSON / TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP
A világ egyik legnépszerűbb DJ-je 28 évesen halt meg.

2018 áprilisában halt meg Tim Bergling, vagyis Avicii, a világ egyik legnépszerűbb DJ-je, aki egy egy ománi hotelszobának vetett véget az életének 28 évesen. A svéd DJ-apja most a BBC-nek nyilatkozott arról, mit érez ennyi év után a fiával kapcsolatban:

Minden egyes percben hiányzik. Természetesen minden nap beszélek hozzá, de… bevallom, olykor megharagszom rá. Miért tetted? Miért hagytál el minket?

– mondta Klas Bergling a BBC-nek, mondta, hozzátéve, hogy a mai napig állandó része az életüknek Tim. A férfi egy új fotóalbum megjelenése kapcsán nyilatkozott, amelyben Avicii privát oldalát akarják jobban megmutatni, hogy a rajongók láthassák, milyen volt az élete a színpadon és a csillogáson túl.

Avicii 1989-ben született, és azzal vált közismertté, hogy stockholmi hálószobájában készített számait zenei honlapokra töltötte fel. Később mások mellett Madonnával és a Coldplay együttessel is dolgozott, a világ egyik legjobban fizetett DJ-je lett. Hagyatékát szülei gondozzák, akik szerveztek már koncertet az emlékére és Stockholmban egy múzeumot is nyitottak neki pár éve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik