Augusztus 20. - Állami kitüntetések átadása
Közélet

Bayer nekiment Vona miatt a TV2-nek

Farkas György
Farkas György

újságíró, hírfőnök. 2016. 11. 16. 09:34

Nem! címmel tette közzé írását a Magyar Hírlapban.

NEM BUZIZUNK LE SENKIT, NEM BUZIKAT MEG PLÁNE! ÉS NINCSEN OLYAN, HOGY EGY GYÉKÉNYEN ÁRULUNK TERRY BLACKKEL!

Ezzel zárja írását, de előtte részletesen elmagyarázza, miért nem. Amit a TV2 csinál az nemcsak azért vállalhatatlan, mert kontraproduktív, hanem azért is, mert becstelen.

Becstelenség lebuzizni valakit, és különösen az, ha az illető nem buzi. Kétszeresen – ezerszeresen! – az, ha az illető családos ember, felesége, gyereke(i) van(nak), ugyanis felmérhetetlen az a kár, amit ezzel egy családnak és leginkább az adott családban élő gyereknek okozhatunk.

Bayer Zsolt felidézi, hogy ugyanezt „követte el” Ungár Klára Kocsis Mátéval szemben, de utána visszatér a Jobbik elnökére.

Vona nem buzi. Ez teljesen nyilvánvaló.

A Tv2 mégis ezt állította róla.

Ráadásul az állítás olyan valakinek a szájából hangzott el, akivel tisztességes ember szóba sem áll, akivel tisztességes ember nem fog kezet, nem érintkezik, aki után tisztességes ember nem fogja meg a kilincset.

Rácz Károly ez az ember. Inkább ez az alak.

Bayer Zsolt ezt követően részletesen leírja az „előadóművész” pályafutását, aki szerinte hazudozik.

Hogy pénzért hazudozik, vagy szoci-gyurcsányista előéletéből és meggyőződéseiből következően, teljesen mindegy. Hazudik és kész. És aki nem teljesen hülye, az látja rajta.

Az általa közzétett kép láttán is.

Buzi-e vagy? – itt tartunk most.

Bayer Zsolt ezt elfogadhatatlannak tartja, noha Vonát becstelennek tartja, mert egy év alatt ötször tett teljesen ellentétes állításokat, ötször hazudott,

és csinált segget a szájából, Vona egy hazug, aljas, ócska, pitiáner akarnok, aki az első adandó alkalommal össze fog állni bárkivel, ha ez hatalomhoz segítheti.

Vona ezen a vonalon mozog, és ezen a terepen kell megverni.

Minden más csak hozzá tesz hasonlatossá bennünket. Az pedig elviselhetetlen. Úgyhogy ideje kiírni a kéményre:

NEM BUZIZUNK LE SENKIT, NEM BUZIKAT MEG PLÁNE! ÉS NINCSEN OLYAN, HOGY EGY GYÉKÉNYEN ÁRULUNK TERRY BLACKKEL! 

Szerinte ez nem olyan bonyolult.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CHICAGO, IL - AUGUST 13: Four-year-old Leo Griffin leaves a protest against the alt-right movement held to mourn the victims of yesterdays rally in Charlottesville, Virginia on August 13, 2017 in Chicago, Illinois. One person was killed and 19 others were injured in Charlottesville when a car plowed into a group of activists who were preparing to march in opposition to a nearby white nationalists rally. Two police officers were also killed when a helicopter they were using to monitor the rally crashed.   Scott Olson/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.