Közélet

Elvtársak! Megújul nemzetünk Echo Tv-je!

Olyan jobbos-konzervatív hírtévé lesz az Echóból, hogy Bayer Zsolt lovagkeresztje adja a másikat. A kormányhoz húzó Századvég is megtámogatja a vedlést.

Az elmúlt évben egy olyan politikailag és társadalmilag is értelmezhető hiány alakult ki a médiában, aminek betöltésére az Echo Tv tökéletes alkalmassá tehető – nyilatkozta a Magyar Hírlap szombati számában megjelent interjúban Farkas Boglárka nemrég kinevezett vezérigazgató. Két ütemben megújuló műsorstruktúrával, továbbra is a keresztény, konzervatív, jobboldali gondolkodású, családbarát közösségeknek szól az Echo Tv – mondta Farkas Boglárka, aki elmondta,

a jelenlegi nézők megtartása mellett, az azonos értékrendet képviselő, hasonló módon gondolkodó közösség összefogása a cél, amelyben a mi feladatunk a tájékoztatás és a szolgálat.

Az átalakulás látványosabb, első szakaszával szeptember 12-től találkozhatnak a nézők: erősödik a hírterület, bővülnek és színesednek a háttérbeszélgetések, politikai elemző műsorok, amik közül több esetében a Századvég Alapítvánnyal működnek együtt.

Az értékmentésre és értékközvetítésre alapozzuk a műsorpolitikát egy olyan családi televízióban, ahol a nézők szerves tagjai és részesei a műsorainknak. Tábort építünk, ahol a nézőink számíthatnak ránk, fontos nekik a véleményünk, és hasonló módon gondolkodnak a világról, családról, politikáról.

Farkas hozzátette: januárban tovább erősítik hírszolgáltatásukat, akkor már óránként jelentkeznek hírösszefoglalóval, valamint határon túli témákkal foglalkozó heti magazinműsor indítását is tervezik. “Természetesen emellett változatlanul találkozhatnak a nézők a jól megszokott és megszeretett műsorokkal, műsorvezetőkkel” – mondta, példaként említve Bayer Zsolt műsorait is.

“Januárra olyan műsorszerkezetet szeretnék létrehozni, amiben az eddigieknél színvonalasabb lesz a képi megjelenés, a tartalom pedig részben változatlan, részben színesebb. Ehhez elengedhetetlen a technológiai és informatikai háttér fejlesztése, megújítása, amelyre a közeljövőben sor kerül” – jegyezte meg. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik