Augusztus 20. - Állami kitüntetések átadása
Közélet

Bayer Zsolt óriási bejelentést tett a lovagkeresztje után, nem lesz több trágár írás

24.hu
24.hu

hírfaragó. 2016. 08. 26. 10:19

Korábban a témában:

Nehéz követni, mennyien adták vissza lovagkeresztjüket azért, mert a gyakran mocskos szájú publicista, Bayer Zsolt is kapott ilyet. Közel százan.

A botrány árnyékában a Mandiner interjút készített Bayerrel, kiemeljük ezt a részletet:

Túl unalmas lenne a publicisztika, ha nem a másik személyét támadná? Ha nem azt írná, hogy gazember, hanem azt, hogy az illető baromságot beszél? Ha esetleg Bayer Zsolt sem fasiszta szar ember lenne mások tollán, csak mondjuk szimplán hülyeség az, amit ír, ezért meg ezért…?
Tökéletesen igaza van. Nagy, szent fogadalmat is teszek itt most a kitüntetések és egyebek hatására, hogy tehát: megpróbálok felnőni a feladathoz. Befejezem azt a típusú publicisztikát, amelyre utalt.

A kitüntetett publicista most először beszélt nyíltan először nyilas, majd utána III/III-as nagyapjáról is.

A terrorizmusról azt mondja, középső fia Franciaországba készül, ő és a gyerek anyja pedig töprengtek, mit tegyen. Ti. szőke. Mármint a gyerek. De nemigen mondtak neki eddig nemet. De most nemet mondott, mint, fura párhuzammal a többi kitüntetett most a lovagkeresztre. Hogy miért? Ezért:

Lehet, hogy alaptalan a félelem és nem történik meg, de ha mégis, ha egy arab leszúrja ott nekem just for fun, azt a terhet én nem tudnám viselni.

Fortélyos félelem igazgat, na. Orbán is mondta pénteki rádióinterjújában, félháborús állapotok vannak. Helyette Balatonra ment a kölök. Bónusz: szétverhették a házat, lehányhatták a falat. Nem tudjuk, ez megtörtént-e.

Kicsit túl sok teret engedtünk ebben a szemlében a többek szerint uszító publicistának, itt hagyjuk abba.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. július 4.
A Fõvárosi Kéményseprõipari Kft. (FÕKÉTÜSZ) kéményseprõje egy csepeli házban a kondenzációs gázkazánt és annak égéstermék-elvezetõ csövét ellenõrizi és fotózza a Fenyves úton 2016. július 4-én. A kötelezõ kéményellenõrzés és -tisztítás július 1-jétõl ingyenes és magáncégek helyett az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatósághoz (OKF) került. Korábban a kéményseprés már olyan drága volt, hogy sokakat ez riasztott el a rendszeres ellenõrzés megrendelésétõl.
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.