Közélet

Joghurttal dobták meg Rogán autóját a Kossuth téren

Joghurttal próbálta leönteni egy ismeretlen férfi Rogán Antal miniszterelnöki kabinetfőnök autóját pénteken a budapesti Kossuth téren – írja az Index. A lap először úgy szerzett tudomást az esetről, hogy egy névtelen levelet kapott, amelyben egy pocsék helyesírású ismeretlen eladásra kínálta fel az esetről készült felvételt.

Az Index kérdésére a Miniszterelnöki Kabinetiroda megerősítette, hogy „egy zavartan viselkedő férfi megpróbálta joghurttal leönteni miniszter úr hivatali autóját. A  joghurttal dobálózó állítólag férfi egy GoPro kamerát viselt. A gépkocsivezető elhajtott a térről, hogy ne hívja fel Rogán helyszínen lévő gyerekeire a figyelmet. „Miniszter úr pedig azt üzeni az elkövetőnek, szereti a kefirt és a joghurtot, de legközelebb gyümölcsöt és kiflit is kér hozzá” – írta a kabinetiroda.

A rendőrség is megerősítette a történteket: a BRFK tájékoztatása szerint az V. kerületi rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a férfival szemben. Személyi sérülés nem történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik