Közélet

A kínos Orbán kép eltűnt, helyette jöjjön egy festmény és egy videó

Eltűnt a helyi hírportálról az a cikk, amely Orbán Viktor nyíregyházi látogatásán elkövette azt a bakit, hogy egyrészt rossz nézőpontból fotózta a Városháza előtt a kormányfőt, másrészt címében ki is ugratta ezt a hibát.

Tömegek köszöntötték Orbán Viktort Nyíregyházán – vagy mégsem?

A cikk arról szólt, hogy egyes jelentések és fotók alapján úgy tűnhetett, a miniszterelnököt tömeg várta, de egy másik szemszögből világosan látszott, ez csak Orbán Viktor mellett pár méterre volt igaz, tőle távolabb már alig lézengtek az emberek. A cikk az Együtt helyi Facebook-oldalán még megtalálható, a párt helyi szervezete „Éljen a sajtószabadság!” címmel őrizte meg.

Az ínyenceknek a fotó helyett álljon itt Máriás Béla, azaz drMáriás újabb alkotása.

 

Orbán Viktória igazgatónő megvédi az Európa Iskolát a barbárok betörésétől Emil Nolde műtermébenakril vásznon, 80 x 100 cm, 2015

Szerző: drMáriás2015. november 10.

 

DrMáriás újabb alkotása még azelőtt készült, hogy Orbán Viktor kiosztotta Európa elitjét egy svájci lapinterjúban. Az alkotó új festményének címe:

Orbán Viktória igazgatónő megvédi az Európa Iskolát a barbárok betörésétől Emil Nolde műtermében

Közben a kormány Facebook-oldalára ugyanakkor felkerült egy videó, amelyen egy papagájjal és sok kisgyerekkel szerepel a miniszterelnök. Orbán Viktor kedden ment Nyíregyházára, ahol aláírt egy megállapodást, majd ellátogatott az állatkertbe, fogott egy papagájt, nézett cápát, elefántot, fókabemutatót, és végén egy közös fotó is készült a gyerekekkel.

 

Mert gyereknek lenni jó – állatparki látogatás a Kedvesház lak…Because it is good to be a child – visit to a zoo with the residents of Kedvesház (“the House of Kindness”).

Szerző: Orbán Viktor, 2015. november 12.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik