Közélet

Szijjártó kikukázott zakója: megszólalt a gyártó

Akár egymilliót is érhet a miniszter kidobott, majd megtalált zakója, amibe a nevét is belehímezték. Végre megszólalt a gyártó Silka is.

A miniszter csúcsszuper zakójáról írtunk már korábban, láthatóan a szemétből szedték ki a Silka termékét, amivel fotózkodott valaki. A cég „olcsóbb” konfekciótermékei 300 ezer forintnál indulnak, ebben még nincs benne a Silka logója, a drágább zakókért egymilliót is elkérnek.

Később reagált a minisztérium is, a KKM sajtófőnöke, a korábban sportriporter Menczer Tamás sértett hangú közleményt tett közzé, arra reagálva, hogy „az index ‘kiváló oknyomozó munkájának’ köszönhetően egyes internetes oldalakat lázban tart, hogy a külügyminiszter milyen zakót hord.”

Végre a gyártó Silka is megszólalt, azt írják, hogy „tekintettel arra, hogy vevőinkről és az általuk megvásárolt termékekről sem korábban, sem a jövőben nem adunk ki információkat, ezúton kérjük az újságírókat, hogy ilyen típusú kérdésekkel ne keressék munkatársainkat. Természetesen a sajtó számára is nyilvános bemutatóinkon, rendezvényeinken továbbra is örömmel vesszük, ha megtisztelnek jelenlétükkel. A Silka márkáról és a szolgáltatásainkról ezeken az eseményeken, illetve a Facebook oldalunkon keresztül is rendszeresen tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat és az érdeklődőket.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik