Közélet

Hende 50 ezret gombolhatott le Orbánról ultiban

Még honvédelmi miniszterként kopaszthatta meg Hende Csaba a miniszterelnököt, de nem ezért kellett mennie.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő Orbán Viktor miniszterelnök egyik titkát kottyantotta el: Hende Csaba honvédelmi miniszter – még lemondása előtt – 50 ezer forintot nyert el egy kártyapartin Orbántól – írja a Bors. Nógrádi szerint a sztorit éppen Hende mesélte el neki egyik kártyázás közben, amely után Nógrádi 30 ezer forintos plusszal állt fel az asztaltól.

hende csaba

Orbán Viktorról már korábban kiderült, hogy szenvedélyes ultis. Felesége, Lévai Anikó például a tavalyi story magazinos interjúban elmondta:

„Amíg éhes, ne kérj tőle semmit! Ulti közben ne zavard. Ha kikap a csapata, kezeljük a lehető legnagyobb tapintattal. Jobb arról nem is beszélni mekkora volt a szomorúság, amikor 8-1-re kikaptak a magyarok… Ha reggel nem akar felkelni, mondd azt, hogy van friss Nemzeti Sport, egyből kinyitja a szemét. Elsőnek kell olvasnia, volt rá példa, hogy kivasaltam, hogy ropogós legyen.”

Azt viszont eddig nem lehetett tudni, hogy ekkora tétekben is játszik. A Bors megkérdezte a Miniszterelnöki Sajtóirodát is, mi igaz a történetből, de nem kapott még választ. Nógrádi György sem kívánt reagálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik