Közélet

Féltékenységből őrjöngött, nőkre támadt a solti fiatal

család, erőszak, bántalmazás (Array)
család, erőszak, bántalmazás (Array)

Barátnőjét és a lány volt barátjának anyját bántalmazta. Mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek, de nem a verekedőn múlt, hogy nem lett komolyabb bajuk.

Őrizetbe vették a kunszentmiklósi rendőrök egy 25 éves solti fiatalt, aki rövid időn belül két nőt is bántalmazott. A rendőrség tájékoztatása szerint a támadó hétfőn, otthonában esett neki barátnőjének. A lány az utcára menekült, ő pedig autóba ült és elhajtott.

A fiatal ezután Dunaegyházára, barátnője volt párjának házához ment. Az anyját találta otthon, és miután berontott az épületbe, megfenyegette őt és rátámadt. Egy szomszéd vetett véget a bántalmazásnak.

Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint mindkét nő nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, azonban nem a verekedőn múlt, hogy nem lett komolyabb bajuk.

A rendőrök a támadót szerda reggel fogták el és súlyos testi sértés kísérletével gyanúították meg. A nyomozók kezdeményezték az előzetes letartóztatását – derül ki a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtöki tájékoztatásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik