Közélet

Rejtegetik anyja elől a hétéves kislányt

bantalmazas(960x640).jpg (Array)
bantalmazas(960x640).jpg (Array)

A nő nem beszélhetett a gyerekkel, volt párja azt sem hajlandó elárulni, hogy hol vannak.

Két hete semmi hír hét­éves kislányáról, akit apja vitt magával. A rendőrök szerint Nógrád megyében és környékén is felbukkanhatnak, keresik őket.

Az aggódó anya a Borsnak elmondta, a gyerek apját azután hagyta el tavaly februárban, hogy egy vitájuk tettlegességig fajult.  “Ekkor eljöttem, a gyermeke­met is csak rendőri intézkedéssel tudtam elhozni, és elmenekültünk Felcsútra, a szüleimhez. Később megpróbáltam visszajutni a közös lakásunkba, de nem tudtam bemenni, mert az élettársam az összes zárat le­cserélte” – mondta. Tavaly júliusban született végzés az apa láthatási jogairól. “Sosem álltam az útjukba, bármikor meglátogathatta volna, amikor akarta, ő azonban csak el akarta vinni. A láthatások alkalmával rendszeresen ké­sett, GPS-t szerelt a kocsimra, ezt egy biztonsági kamera fel is vette. Soha nem tiltottam tő­le a gyereket, pedig meg is fenyegetett, hogy egyszer végleg elviszi Nikit” – tette hozzá. 

Június 13-án végül bekövetkezett, ami­től rettegett. Azóta mindössze egyszer érte el volt párját, aki közölte vele, majd július 14-én hozza vissza a kislányt, aki egyébként 1-jétől 14-ig hivatalosan is nála lenne. Ám a kislánynak nem adta oda a telefont egyszer sem, a férfi azt állította, NIki nem akar vele beszélni. Azt sem árulta el, hova vitte a kicsit. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik