Közélet

Beképzelt és agresszív volt a balmazújvárosi családirtó

balmazujvarosi-csaladirtas(1)(960x640).jpg (Array)
balmazujvarosi-csaladirtas(1)(960x640).jpg (Array)

Álmukban ölte meg kisfiait. Ismerősei közül sokan rossz véleménnyel voltak a gyilkosról, felesége válni akart, a gyerekek miatt mégis maradt.

Írtunk már az apa szörnyű tettéről korábban, összesen négyen haltak meg a tragédiában, egy nő, egy nyolc- és egy tízéves kisfiú, valamint egy férfi. Utóbbi – a lakatosként dolgozó apa – végzett velük, baltával támadt rájuk, majd felakasztotta magát. Később kiderült, a holttestekre a nagymama – a nő édesanyja – talált rá. A lap szerint az idős asszony egy telken lakott családjával, de külön házban. Reggel fél nyolckor még beszélt a lányával.

 Kép: MTI

Akkor úgy tűnt, minden rendben van, viszont ezután már nem látta Andreát, így fél tíz körül megpróbált bejutni otthonukba, de az ajtót már zárva találta. Valahogy sikerült befeszítenie, ekkor bukkant rájuk. A gyerekek még pizsamában voltak, valószínűleg álmukban érte őket a halál. A nagymama a történtek után összeroppant.

A Blikk most azt írja, aki ismerte a családirtót, rossz véleménnyel volt róla. “Még ha csak viccelődtek vele, akkor is felkapta a vizet, s rögtön agresszívvá vált” – mondta a lapnak egyik ismerőse. A volt főnöke pedig azért rúgta ki, mert megtagadta a hétvégi munkát. “Beképzelt volt, nehezen alkalmazkodott, úgyhogy amikor én elküldtem őt, nem is akartam többé látni.”

A Bors szerint felesége válni akart a féltékeny, de a gyerekek miatt mégis maradt. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik