Közélet

Patakba fulladhatott a falunapról eltűnt kislány

Patak (Array)
Patak (Array)

Még nem tudni, hogyan került a bújócskázó kislány a patakmederbe Bakonykúton. Helikopterrel találták meg.

Szörnyű fordulatot vett a falunap Bakonykúton, amikor eltűnt a hároméves Violetta, majd a rendőrség a közeli patakban találta meg a holttestét – írja a Bors hétfői száma. Marics József polgármester elmondta a lapnak, hogy “pont a főzőverseny eredményhirdetése zajlott, amikor a kislány édesanyja észrevette, hogy eltűnt a gyermek. Előtte pár perccel még a kezét fogta, ezért úgy gondoltuk, csak néhány méterre sétálhat valahol a kislány. Amikor nem találtuk, azonnal hívtuk a rendőrséget”.

A lap szerint a gyerekek azt mondták az egyik kiérkező rendőrnek, hogy bújócskáztak és a patak felé látták menni a kislányt, hatéves testvére látta őt utoljára. A patak partja felé ment mindenki, de nem találták, végül rendőrségi helikopterről vették észre a vízben. Azonnal kórházba vitték, de már nem sikerült megmenteni. “Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ilyen hosszú utat hogy bírt megtenni egy ilyen pici gyerek. Borzalmas volt, amikor a szülőkkel közölnöm kellett, hogy meghalt a kislányuk” – mondta letörten a polgármester.

A Bors szerint az anyjával, testvérével és nagyanyjával érkezett a falunapra a kislány, pont a gyerekek miatt jöttek ki. A család két faluval arrébb lakik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik