dugó (torlódás, )
Közélet

Gigadugó az M0-son

Huszár Krisztina
Huszár Krisztina

bűnügyi újságíró. 2015. 05. 18. 11:18

A baleset a kora reggeli órákban történt, de a műszaki mentés délutánig tartott. Volt, hogy nyolc kilométeresre duzzadt a kocsisor.

Még mindig tart a műszaki mentés az M0-s autóúton, az M1-es csomóponjánál, ahol a kora reggeli órákban felborult egy betonelemeket szállító kamion. A főváros felé vezető csomóponti ágat lezárták, Győr felé ha szűkített sávon is, de lehet közlekedni. A Budapest irányába tartóknak az 1-es főúti végcsomóponton keresztül kell kerülni – tájékoztatott a katasztrófavédelem késő délelőtt. Azt írták, a térségben hatalmas, csaknem nyolc kilométeres a torlódás, a sor vége az Annahegynél, a pihenőnél araszol.

Az Utinform délután már arról tájékoztatott, hogy – bár már csökkent – még mindig hat-két kilométer hosszan kígyózik a sor. “A mentés elhúzódik, a csomópontban továbbra sem lehet az M5-ös autópálya felől az M1-es autópályára Budapest felé áthajtani. A Győr felé haladó ágon a külső sávot zárták le, ott csak a belső sávon lehet közlekedni. Az 1-es főúti körforgalmú csomópontból lehet Budapest felé továbbhajtani.” – írták.

Azóta közölték: a mentést befejezték, az  M5-ös autópálya felől az M1-es autópályára Budapest felé vezető csomóponti ágat 13 óra 55 perckor megnyitották.


Fotó: MTI

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.