Közélet

Szexuális játék az osztálykiránduláson – előzetesben a tanár

Egy általános iskolai tanár a gyanú szerint szexuális jellegű játékot játszatott a rábízott gyerekekkel egy hévízi kiránduláson.

Ahogy arról a Független Hírügynökség már beszámolt, a 48 éves dunakeszi férfi ellen kiskorú több rendbeli veszélyeztetése miatt indult eljárás, miután az osztályába járó gyerekekkel szexuális játékot játszatott. Ennek részeként a diákoknak meztelenre kellett vetkőzniük. A tanárt a szülők jelentették fel az osztálykirándulás után. A játékban részt vevő gyerekek 9-10 évesek voltak, fiúk és lányok vegyesen. A nyomozók házkutatást is tartottak nála, és lefoglalták a számítógépét, hogy kiderüljön, azon vannak-e esetleg pedofil jellegű fotók, illetve hogy a férfi látogatott-e ilyen témájú oldalakat. A gyanúsított vallomást tett, a gyanúsítás ellen nem élt panasszal.

A váci rendőrségre több tanú meghallgatása után idézték be gyanúsítottként a férfit, egyúttal kezdeményezték előzetes letartóztatását is, amelyet a bíróság péntek délután rendelt el 30 napra – mondta el a Független Hírügynökségnek Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik