Üzleti tippek

Az alapos önismeret az üzleti és magánéleti sikerek záloga

Első ízben rendezik meg a YEL önismereti konferenciát Budapesten, 2017. február 26-án. A rendezvény olyan szárelőadókat vonultat fel, mint Rubint Réka, Fenyő Iván, Litkey Farkas és Pál Feri Atya.

A konferencia célja, hogy az élet legkülönbözőbb területein jelentős sikereket elért, ismert személyiségek személyes tapasztalataikat megosztva segítsék a résztvevőket az önismeret és a lelki egyensúly kialakításának útján.

Litkey Farkas, tizenkétszeres Kékszalag győztes vitorlázó arra mutat majd rá, hogyan készüljünk fel a kívánt sikerekre, beszélni fog arról, hogyan kezeljük az életben szembe érkező lehetőségeket, nehézségeket, akadályokat. “A célunk ebben az életben, hogy megismerjük önmagunkat, hogy az anyagi világban, anyagi formában éljük meg az életet jól. Ha képes vagy felfedezni magadban, hogy mik ezek a feladatok, mik ezek a célok, akkor közel kerülsz ahhoz, hogy megismerd azt, aki vagy” – fűzte hozzá. 

Rubint Réka, személyi edző, üzletasszony előadásában arról a szemléletről, gondolkodásmódról, hozzáállásról fog beszélni, ami évek óta, nap nap után előre viszi és hajtja őt. “Minden ilyen alkalmat fantasztikus lehetőségnek tartok, mert minden életútban megtaláljuk a sajátunkat is, és ez mindig erőt adhat a másiknak, hogy ‘Nézd! Ő honnan indult és hova jutott.’ Szerintem a legértékesebb út mindig az, amit az ember saját magának épít fel” – fogalmazott.

Pál Feri Atya előadásában az önbecsülés, önértékelés és a helyes énkép hármasát járja körbe a már tőle megismert egyedi stílusban. “Ne azzal a kényelmességgel ülj be a konferenciára, hogy azt várd, hogy az előadók nyűgözzenek le, hanem azzal a nyitottsággal és tettre készséggel, hogy még egy előadás során is bele akarod tenni azt az energiát, hallgatóként, ami ahhoz kell, hogy általa valamilyen változás történjen” – üzeni az atya az érdeklődőknek.

Fenyő Iván színész pedig arról fog beszélni, hogyan éljünk tudatosan, közben pedig miért és hogyan figyeljünk érzéseinkre, megérzéseinkre, felismeréseinkre. „Olyan emberek állnak majd a színpadon, akikből tényleg jön valami, pozitivitás, útmutatás, segítség, tapasztalat, meglátás, amiből tudsz valamit kapni, motiválódni és a lelked szárnyra tud kapni, úgy érzed, hogy wow, megváltod a világot, és ez jó” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik