Üzleti tippek
Dueling Laptops

Magyar startuppal közösen hirdet versenyt a KPMG

24.hu
24.hu

2016. 10. 10. 15:09

Korábban a témában:

Hogyan segítheti a kreativitás a tanácsadói szakma megújulását – ennek szellemében indít kampányt egyetemisták körében a KPMG. A diákok egy online felületen küldhetik be innovatív ötleteiket, amelyek közül a legjobbakat később egy workshop keretében a cég tapasztalt szakembereivel fejleszthetik tovább.

Az új generáció megszólítására és bevonására, innovatív és kreatív erejének mozgósítására és az együttgondolkodásra a KPMG a magyar gyökerű, globális Be-novative céggel lépett partnerségre, a startup biztosítja a kampány innovációs platformját.

Két magyar és egy angol nyelvű témát hirdetnek meg a Be-novative webes platformján, ahol a hallgatók egymással együttműködve és versengve tudnak ötleteket és koncepciókat beküldeni, és azokat értékelni. A témák azt járják körül, milyen lesz a tanácsadói szakma jövője, miként formálhatják a piacot a modern technológiák, és mit tanulhatnak a cégvezetők az egyetemistáktól.

Az online ötletbörze mellett öt egyetemi gazdasági karon is lesznek rendezvények októberben. A legjobb koncepciók beküldői végül egy szakmai napon a KPMG tapasztalt munkatársaival is találkozhatnak, ahol egy hackathon formájában a legátütőbb ötleteket közösen fejleszthetik tovább

„Számunkra a gondolkodás és az ötletek jelentik a fejlődést, melyhez felkészült, kreatív és kihívásokat kedvelő pályakezdőket keresünk. Ehhez kínál platformot a Be-novative csapata, akik több innovációs projektben is együttműködő partnereink. Ötletversenyünk október 27-ig tart” – összegezte Emri Zsuzsanna, a tanácsadó cég HR-igazgatója.

„Módszertanunk arra a tudományos felismerésre épít, hogy az innováció legfontosabb sikertényezője a kreativitás és a kollaboráció. Számos iparágban segítettünk már nagyvállalatoknak áttörést elérni ezen a téren” – tette hozzá Várnagy Priszcilla, a startup vezérigazgatója.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.