Üzleti tippek

Árulja lengyel plázáját a TriGranit

admin
admin

2010. 03. 08. 07:07

Eladná a novemberben átadott krakkói Bonarka City Center bevásárlóközpont 50 százalékát a TriGranit - írta hétfői számában a Világgazdaság a PropertyEU ingatlanpiaci szaklap értesülése alapján, amelyet a napilapnak Szabó Zsolt, a cég befektetési igazgatója erősített meg.

Az ingatlanpiaci szaklap szerint a tulajdonrészért a fejlesztő 200 millió eurós árat jelölt meg – írta a Világgazdaság. Az igazgató pontos összeget nem akart közölni, de azt a napilapnak elmondta, hogy a cégnek 200 millió eurós hitele van a bevásárlóközpontra, így azt meghaladó összegért adnák el a központ egy részét.

A 234 ezer négyzetméteren megvalósuló városközpont három fázisban épül fel: a tavaly novemberben átadott első szakaszban a 270 üzletet, 20 mozitermet, több mint 30 éttermet, kávézót, fagylaltozót, a kétszintes, 3.200 férőhelyes mélygarázst magában foglaló bevásárló- és szórakoztató-központ épült meg.

A második és harmadik fázisban négy irodaépület és számos lakás megépítése történik meg. A beruházás tervezett teljes összege mintegy 500 millió euró.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.