Üzleti tippek

Málnay elhagyja az MTV-t

Tizenkét év után munkahelyet vált Málnay B. Levente, az MTV Networks Magyarország vezérigazgatója. Információink szerint az egyik konkurens televíziós cég első számú vezetője lesz.

A Marketing & Média információi szerint az év végén távozik Málnay B. Levente a Vivát, a magyar MTV-t és a Comedy Centralt működtető cég éléről. Új munkahelye a Chello Central Europe Zrt. lesz, ahol szintén a vezérigazgatói posztot fogja betölteni. Ez a társaság működteti többek között a Sport Tv-t, a Spektrumot és a Tv Paprikát is.

A váltást megkeresésünkre az MTV Networksnél így kommentálták: „Meg szeretnénk köszönni Leventének, hogy közel 12 éven keresztül jelentős mértékben hozzájárult a cégcsoport üzleti sikereihez, és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőben.” Málnay utódjának kiválasztása jelenleg még folyamatban van.

A Chello Central Europe-nál is megerősítették az új vezérigazgató érkezését. „Új pozíciójában a teljes Chello Central Europe csatornaportfolió vezetése és regionális szintű fejlesztése a feladata. Málnay B. Levente közvetlen felettese Mike Moriarty, a Chellomedia vezérigazgatója lesz” – áll a televíziós társaság közleményében.

A fentiekről, és a közelmúltban a Viasatnál, az Origónál, illetve a Sláger Rádiónál történt személyi változások hátteréről – exkluzív információkat is tartalmazó – bővebb összeállítást olvashatnak a Marketing & Média jövő héten megjelenő számában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik