Üzleti tippek

Show-ra készen Jay Leno

Szeptember 14-én indul az egyik legkedveltebb amerikai tévés személyiség új show-műsora, amelyben az autók is nagy szerepet kapnak.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a The Tonight Show után új műsorral jelentkezik az NBC csatornán az USA egyik legismertebb tévés személyisége, a Jay Leno Show kulisszatitkai azonban csak mostanában szivárogtak ki. A műsorvezetőnek alkalmanként egy, esetleg két sztárvendége lesz, minden adásban várható valami meglepetés, s ezeket az elemeket úgy kombinálják a különféle zenei betétekkel, hogy a show a Grammy-gálák hangulatát idézze.

A kocsimániás Leno műsorában, nem meglepő módon, nagy szerepet kapnak majd az autók. A showman apránként bemutatja majd 150 autóból álló gyűjteményét, s emellett a tévécsatorna építtetett egy speciális pályát a műsor Green Car Challenge rovata részére, amelyben a meghívott sztárok bioüzemanyaggal működő autókkal versenyeznek majd.

A válság ellenére a műsor producerei nem sajnálják a pénzt a Jay Leno Show-ra, mert bíznak a magas nézettségben, a csatornánál állítólag „az NBC megmentő műsoraként” emlegetik a produkciót. Arra a kérdésre, hogy nézettségben a Jay Leno Show megelőzi-e majd a felkapott CSI Miami-sorozatot, a műsorvezető viccesen azt válaszolta: a film ismétlésekor mindenképpen. „Ha lekörözni nem is fogjuk a CSI Miamit, azért remélem, sikerül sarokba szorítanunk” – tette hozzá Leno.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik