Üzleti tippek

Saját PR-essel dolgozik a Turner

A Cartoon Networköt, a Boomerangot, a TCM-et és a CNN-t is sugárzó Turner Broadcasting System (TBS) saját kommunikációs szakemberrel bővítette 2008-ban alapított magyarországi képviseletét.

Kiss Ágnes személyében PR executive-ot nevezett ki a TBS magyarországi kommunikációs feladatainak ellátására. A szakember felel a csatornák sajtókapcsolataiért, és BTL eseményeiért Magyarországon.

A Turner Broadcasting tavaly október elején nyitotta meg új irodáját Budapesten. Az új szakember az Mmd Public Relationstől vette át a csatornák körüli kommunikációs teendőket.

Kiss Ágnes szakmai karrierjét az Mmd Public Relations kommunikációs vállalatnál kezdte, ahol egy részben információtechnológiai, részben kábelcsatornákkal foglalkozó ügyfélkör kommunikációján dolgozott tanácsadóként. Ezt követően a Hochegger Communications Consultingnál PR-menedzseri pozícióban helyezkedett el, ahol többek közt a Henkel Magyarország kommunikációját támogatta.

Ágnes a Turner Broadcasting Systemhez a tematikus tévécsatornák tartalmát szolgáltató, azokat képviselő és terjesztő vállalattól, a Chello Central Europe-tól (korábbi képviselője a Chello Zone) érkezett, ahol marketing- és kommunikációs feladatokat látott el, és ahol széles körű média- és kábelpiaci ismeretekre tett szert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik