Üzleti tippek

Hírműsorban erősít az ATV

Megerősítette hírműsorait és közéleti produkcióit az ATV - közölte Rózsa István, a társaság elnöke az MTI-vel.

Rózsa István elmondta, hogy az év elején nyolcról kilencre nőtt az ATV híradóinak száma, öt perccel déli 12 óra előtt is sugároznak hírműsort. További változás, hogy hétfőtől félórával hosszabb az Egyenes beszéd című, Kálmán Olga vezette, eddig 30 perces produkció.

Április első péntekétől látható Havas Henrik Hőmérő című közéleti műsora, két hete debütált Szilágyi Jánossal a Halló, itt vagyunk! talkshow, míg A nő háromszor című műsor ezentúl kéthetente jelentkezik és vasárnap estére került.
A társaság elnöke kitért arra, hogy több apróbb arculati módosítás mellett néhány műsor főcímét átszabták, s folytatja regionális terjeszkedését az ATV, amely a múlt év végétől digitálisan is fogható és a kábelhálózatokon a hazai háztartások négyötödébe jut el. “Minden határon túli magyarlakta területen jelen vagyunk, a leglátványosabban Romániában, ahol háromszázezer háztartásban látható a műsor” – mondta.

Az esetleges csatornacsalád-építési tervekkel kapcsolatos kérdésre Rózsa István azt közölte: az ATV.hu-t tekintik az ATV2-nek, ennek megfelelően tavasszal bővítik portáljuk tartalmát, amely most a leginkább a politikai anyagokra fókuszál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik