Üzleti tippek

Államtitkokat feszeget az első írás

Klikkhír elnevezéssel új internetes hírportál indul október elsején.

A sokszereplős hazai internetes hírpiacon a Klikkhír elsősorban azzal kíván kitűnni a mezőnyből, hogy – közleményük szerint – távol tartja magát a „tisztán politikai, különösen pártpolitikai hírek, csatározások bemutatásától, és a bulvártémáktól”.

Az új portál igyekszik tág teret adni a lakosságot közvetlenül érintő témáknak, adott estben lokális kérdéseknek. Szándékában áll olyan oknyomozó írásokat közölni, melyek egy-egy közérdekű kérdést mélységében, a hátteret is megvilágítva járnak körül. E műfajban a hírportálon megjelenő első írás az államtitkok kérdését feszegeti – áll a közleményben.

A portált a hárommillió forintos alaptőkével alapított ENM Kft. üzemelteti.

A Klikkhír szerkesztősége szívesen fogad olvasóitól a portál profiljába vágó ötleteket, témákat, javaslatokat, melyeket szakújságírók bevonásával dolgoznak fel − nyilatkozta Kárpáti György, az induló portál egyik tulajdonosa. Kárpáti György érdeklődésünkre hozzátette: célcsoportjuk a napi politika iránt érdeklődő döntéshozók, az ő igényeiket kívánja kielégíteni a főszerkesztőből és három újságíróból álló csapat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik