Üzleti tippek

Szinkron 150 ezer euróért

A régióban a Minimax szerezte meg a Szezám utca vetítési jogát. A magyar, cseh és román szinkronváltozatok elkészítésére több mint 150 ezer eurót költött a csatorna.

„A sorozat epizódjait minden országban szinkronizáljuk, ami több hónapos előkészületi munkát igényel. Hatalmas kihívást jelentett megtalálni az eredeti hangokhoz leginkább hasonló szinkronhangokat, országonként 13 szereplőre készítettünk 3 hangos, többfordulós castingokat. A szinkronváltozatok elkészítésére több mint 150 000 euró összeget költünk el. Bízunk benne, hogy ezek a kedves és szórakoztató figurák itthon is nagy népszerűségnek örvendenek majd mind a gyerekek, mind pedig a szülők körében” – mondta Radóczy Katalin, a Minimax programigazgatója.

A Minimax csatornán 2006 decemberétől szombat és vasárnap délelőttönként a Szezám utca című blokkban a legújabb sorozatokat, így a Játsszunk a Szezám utcában!, az Elmo világa és a Világjáró Grover legfrissebb epizódjait ismerhetik meg magyar nyelven a gyerekek és szüleik. A Szezám utca világszerte nagyon népszerű gyermekeknek szóló sorozat, számos Emmy-díjjal jutalmazták, és több mint 1000 tanulmány foglalkozott vele, amelyek bebizonyították, hogy fejleszti a gyerekek képességeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik