Üzleti tippek

Megasztár után Megatánc

Február 25-étől indul a népszerű tehetségkutató verseny harmadik szériája a TV2-n. Új díszletben forgatják a 11 héten át tartó Megasztárt, amelyet rövidesen egy hasonló, Megatánc nevű műsor követ.

Kereszty Gábor, a TV2 vezérigazgatója szerint a Megasztár döntője mind élő televíziós produkcióként, mind zenei teljesítményként bárhol megállná a helyét a világon. A kereskedelmi csatorna vezére ekképpen reagált azokra a vádakra, melyek szerint nincsen szükség ekkora énekesdömpingre.

Sváby András, a műsort készítő Interaktiv Kft. ügyvezetője szerint a Megasztár már nemcsak tehetségkutató, hanem ízlésformáló versennyé vált. Új stúdióba költöztünk, és jelentős szabálymódosításokra számíthatnak a nézők – mondta Sváby. A harmadik széria specialitása lesz a párbaj. Eszerint a legkevesebb három szavazatot kapó versenyző közül egyet a zsűri fog megmenteni. A megmaradt két embernél újraindítják a közönségszavazást, és a nézők voksai alapján dől el, hogy melyikük jut tovább. A két párbajozó versenyzőnek egy úgynevezett versenydalt kell majd előadnia.

A nyáron távozott Pierrot helyét Novák Péter veszi át a zsűriben és a zenei produceri munkakörben.

Megatánc

A Megasztár mellett újabb tehetségkutatót indít a csatorna. Az új műsorra jelentkezőknek a klasszikus és a modern táncokat, a keringőtől a hiphopig ismerniük kell. Hasonlóan a Megasztárhoz, többfordulós tehetségkutató műsor lesz a Megatánc, amelyben számos zenész és színész bemutatja majd tánctudását. A versenynek egy győztese lesz, aki a világ egyik legnevesebb tánciskolájában képezheti magát. A Megatáncot is Till Attila fogja vezetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik