Üzleti tippek

A Ringier Kiadó átalakította napilap marketing osztályát

A napilap divízió ügyfelei a mátraszentistváni síparkban megrendezett ügyfélpartin ismerkedhettek a régi-új vezetéssel.

A Ringier Kiadó napilap kereskedelmi osztályának ügyfelei Mátraszentistvánon mutatkoztak be a tavalyi évben megalakult Sport Network (Nemzeti Sport, Képes Sport, Nemzeti Sport Online) valamint a Kiadó napilap kereskedelmi osztályának marketing szakemberei, akik új pozíciót töltenek be a cégnél – áll a cég közlenményében.

A Ringier Kiadó 2006 februárjától alakította át napilap divíziójának marketing osztályát.

Gyapay Péter, aki a Kiadó napilap-divíziójának marketingigazgatói pozícióját töltötte be, a jövőben a Ringier Kiadó üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozik tovább. Új pozíciójában a Kiadó brandjeinek továbbfejlesztéséért, új projektek modellezéséért és az akvizíciós tevékenységekért felel. A Ringier üzletfejlesztési igazgatója korábban Nagy Noémi volt, aki január elején távozott a cégtől.

A Ringier Ad Sales marketingvezetőjeként folytatja munkáját a kiadónál Erdélyi Péter, aki korábban a napilap divízió marketing osztályának projektvezetője volt. A szakember fő feladata a kiadó teljes portfoliójához kapcsolódó B2B kommunikáció lesz, valamint a cég legnagyobb ügyfelei számára integrált kommunikációs megoldásokat dolgoz ki.

Domán Éva a Sport Network létrehozásával a sportlapok, a Nemzeti Sport és a Képes Sport marketingtevékenységét koordinálja. A brand manager az elmúlt két évben a Képes Sport marketingfeladatait látta el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik