Üzleti tippek

Szentkirályi a Malév gépeken

2005. december 20., Szentkirály – A Malév ásványvíz-beszállítói szerződést írt alá a Szentkirályi ásványvíz forgalmazójával, a téli menetrendi időszakra.

A Malév rendszeresen megpályáztatja a gépei fedélzetét ellátó beszállítókat. A legújabb tender eredményeként 2005. novemberében a Malév egyéves ásványvíz-beszállítói szerződést írt alá a Szentkirályi ásványvizekre vonatkozóan.

A megállapodásnak megfelelően november végétől minden Malév járaton, valamint a Malév üzemeltetésű “business”, VIP és kormányvárókban Szentkirályi ásványvizet szolgálnak fel az utasoknak.

„Örvendetes számomra, hogy már a tradicionális magyar légitársaság, a Malév utasai is egy, ugyancsak magyar ásványvízzel olthatják szomjukat” – mondta Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. ügyvezető igazgatója.

###

Szentkirályi Ásványvíz Kft. (www.szentkiralyi.hu ):
A Szentkirályi Ásványvizet 1994 óta – akkor még a Vitapress Kft., ma már az ásványvíz nevét viselő kft. szárnyai alatt – forgalmazzák Magyarországon. Az indulás után négy évvel, az ásványvíz 1998-ban elnyerte a FOODAPEST Sikerdíjat. A cég már akkor is jelentős növekedésre tett szert az piacon, de később, a 2002. évi közel 4 millió db ásványvíz eladása is még veszteséget termelt. A Szentkirályi Ásványvíz Kft. megalakulásának évében, 2003-ban már 10,5 millió darab palackot értékesítettek itthon, de az igazi áttörést a 2004-es párizsi Aqua Expo-n, a szénsavmentes kategóriában, a legjobb külföldi ásványvíznek járó Eauscar-díj jelentette. Ebben az évben a cég elnyerte még az Arany Tallér díjat, a jó ügyek pártfogásáért a Szent Miklós Emlékérmet és egy újabb FOODAPEST elismeréssel is gazdagodott. 2005-ben a cég újra Eauscar-díjban részesült a rózsaolajjal és gyógynövény-kivonatokkal ízesített ásványvizével. 2005 őszén Magyarországon a teljes, összevont (szénsavas és -mentes) ásványvízpiacon az első helyre került: az értékesített mennyiség alapján piacvezető lett a Szentkirályi.

További információk:
Szentkirályi Ásványvíz Kft.
Balogh Levente, ügyvezető igazgató (tel.: 76/597-530, E-mail: szentkiralyi@szentkiralyi.hu)

Sajtókapcsolat: B&D ComMedia Kft. (tel/fax: 201-2512)
Béres Anikó, ügyvezető igazgató (20/943-4143, aniko.beres@commedia.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik