Pénzügy

Nagy nyereményeket jelzett a Szerencsejáték Zrt. – tévedés volt

szerencsejatek(210x140)(1).jpg (szerencsejáték, lottó)
szerencsejatek(210x140)(1).jpg (szerencsejáték, lottó)

Olvasónk reggel értesített minket, hogy SMS-t kapott a Szerencsejáték Zrt.-től, miszerint nagy nyereményt ért el. Végignézte a játékait, de sehol nem találta az esetleges nyertes játékot. Az ügyfélszolgálatot felhívva pedig azt az információt kapta, hogy tömegével mentek ki ilyen értesítések, most vizsgálják a hibát…

Később pedig a következő üzenetet kapta: A Szerencsejáték Zrt. 06.20-án téves értesítést küldött ki Önnek. A hiba elhárult, a játékosok megkapják jogos nyereményüket. A félreértésért elnézést kérünk!

Megérdeklődtük a szerencsecégnél, valóban így volt-e, hányan kaptak hibás sms-t, mi volt a hiba oka?

A Hatoslottó fogadóit érintette a téves SMS

Válaszukból kiderült, hogy technikai okok miatt a Hatoslottón “kis nyereményt” elérő, interneten és SMS-ben fogadó ügyfelek kaptak tévesen “nagy nyeremény” eléréséről tájékoztató üzenetet. A “nagy nyeremény” egyébként azt jelzi a fogadónak, hogy 200 ezer forint felett nyert, és a részleteket a Szerencsejáték Zrt. internetes oldalán belépve tekintheti meg.

A Szerencsejáték Zrt. kivizsgálta az esetet, és a technikai problémát rövid időn belül orvosolta – közölték lapunkkal. A hibás üzenetről tájékoztatást küldtek az érintett játékosoknak, akik megkapják jogos nyereményüket – tették hozzá megerősítve, amit olvasónk is jelzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik