Pénzügy

Magyar Államkincstár: Túl a százezredik Start-értékpapírszámlán

babakotveny(210x140).jpg (Array)
babakotveny(210x140).jpg (Array)

Mérföldkőhöz érkezett a Magyar Államkincstár: a héten megnyitották a százezredik Kincstári Start-értékpapírszámlát a Kincstár Budapest és Pest megyei Igazgatóságának XII. kerületi értékesítési pontján.

A Babakötvény töretlen népszerűsége is jelzi, hogy a magyar emberek egyre jobban bíznak az állam által nyújtott, megbízható és megtérülő megtakarítási formákban.

2016. április 13. napjáig a Kincstárnál vezetett valamennyi Kincstári Start-értékpapírszámlára már több mint 12,5 milliárd forintot fizettek be. A Kincstár 2013. óta folyamatosan bővíti állampapír értékesítési hálózatát annak érdekében, hogy meglévő és leendő ügyfelei egyre több helyen érhessék el a számlanyitást és a kapcsolódó ingyenes szolgáltatásokat. Az országszerte létesülő új értékesítési pontok például értékpapír nyilvántartási-számla, Kincstári Start-értékpapírszámla, Tartós Befektetési Számla nyitásának- és kezelésének lehetőségét is kínálják, melyek igénybevételét további kényelmi szolgáltatások segítik. Az értékesítési pontokon az ügyfelek az állampapírokkal, Kincstári Start-értékpapírszámlával kapcsolatos ügyeiket még hatékonyabban intézhetik. A Kincstár munkatársai pedig mindent megtesznek az ügyintézés gördülékenysége érdekében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik