Pénzügy

Duna House: hamarosan kiderül, mikor zárják le a részvényjegyzést

24.hu
24.hu

2015. 11. 13. 15:33

Korábban a témában:

Felfüggesztették a Duna House jegyzését

A Duna House Holding Nyrt. (Társaság) részvényeinek nyilvános értékesítésére nyitva álló jegyzési időszak kezdetét követően, november 10-én nyilvánossá vált a T/7396. számú törvényjavaslat, amely a Társaság egyik üzleti szegmensének teljesítményét is befolyásolhatja. A Medasev Holding Kft. mint értékesítő részvényes és a Társaság mint kibocsátó arra a következtésére jutott, hogy ezen fejlemény a vonatkozó jogszabályok szerint olyan lényeges körülménynek minősül, amely  a  Magyar Nemzeti Bank által október 22-én jóváhagyott Tájékoztató kiegészítését teszi szükségessé.

A Medasev Holding Kft. és a Társaság november 11-én jelezte Tájékoztató kiegészítési szándékát az MNB mint Felügyelet felé, a befektetők védelme érdekében kérte továbbá a jegyzési folyamat felfüggesztésének elrendelését. A Társaság kérésével összhangban az MNB a mai napon kiadott V-KE-III-43/2015. számú végzése alapján a részvényjegyzés 2015. november 13-án felfüggesztésre került.

A Társaság a jogszabályi előírásokat figyelembe véve hamarosan tájékoztatást ad arról, hogy a nyilvános részvény-értékesítés lezárására mikor kerül sor, továbbá arról, hogy a részvényjegyzésben eddig részt vevők számára a jegyezni kívánt részvények ellenértékeként befizetett összegeket mikor és milyen módon juttatja vissza, amennyiben a nyilvános részvény-értékesítés sikertelennek minősül, illetve amennyiben a befektetők a Tájékoztató kiegészítésére tekintettel el kívánnak állni a korábban tett jegyzési nyilatkozatuktól.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. október 26.
Peresztegi Imre, a ZÁÉV Építőipari Zrt. vezérigazgatója, Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, Görözdi György, MTK Kiemelt Beruházások Projekt Igazgatója és Paár Attila, a West Hungária Bau Kft. ügyvezető igazgatója (b-j) az új Hidegkuti Nándor Stadion építéséről tartott sajtótájékoztatón 2015. október 26-án. Bejelentették, hogy a ZÁÉV Építőipari Zrt. és a West Hungária Bau Kft. konzorciuma nyerte el a több mint hatmilliárd forintból épülő új stadion tervezésére és kivitelezésére kiírt pályázatot.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.