Pénzügy

Ő nyerte az ötmilliárdot a lottón – elárulta taktikáját

lotto(960x640).jpg (Array)
lotto(960x640).jpg (Array)

Nem dolgozott ki speciális szisztémát, de van egy babonája – árulta el a minden idők második legnagyobb lottónyereményét besöprő szerencsés.

Május végén vitték el minden idők második legnagyobb lottónyereményét, 5,049 milliárd forintot. A nyertes jelentkezett a pénzért, a Pénzcentrum.hu pedig több érdekességet is megtudott róla.

Mindig is hitt a szerencsében, és már többször volt nagyobb nyereménye különböző szerencsejátékokon. Eddigi vagyoni helyzetéről viszont azt nyilatkozta, épp hogy ki tudott jönni a havi jövedelméből. Hihetetlen összegű nyereményéből legelőször is egy újabb lottószelvényt vesz…

A nyertesnek nincs egyedi, különleges szisztémája, de egy dologban hisz: mielőtt belép a lottózóba, az ajtó előtt hármat toppant. Amikor a Szerencse Szombatot nézve megtudta, hogy a legutóbbi három dobbantás több, mint ötmilliárd forintot ért, először megijedt.

És hogyan tervezi a jövőjét? Semmi extra. Nem akarja feladni eddigi életformáját, munkahelyét sem akarja elhagyni, de a településről, ahol eddig lakott el fog költözni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik