Pénzügy

Demján életműdíjat kapott Lengyelországban

Demján Sándor (Demján Sándor)
Demján Sándor (Demján Sándor)

Demján Sándor nagyvállalkozó, a Trigránit alapítója ingatlanos életműdíjat kapott Lengyelországban.

Az EUROBUILD Gála, a kelet-közép-európai ingatlanszektor azon seregszemléje, ahol évről évre szakmai elismerésben részesülnek a régió legsikeresebb szereplői. A megalapítása óta komoly nemzetközi tekintélyt kivívott eseményen, nemzetközi szakmai zsűri döntése alapján, mintegy 30 kategóriában díjaznak kiemelkedő szakembereket.

A vitathatatlanul legnagyobb érdeklődéssel várt és elismeréssel övezett díj, az Életmű-díj. Olyan személyiségek kaphatják ezt a kitüntetést, akik munkájukkal hozzájárultak az ingatlanszektor fejlődéséhez, életművükkel példát adnak a jövő fejlesztéseihez és közmegbecsülésnek örvendenek az iparágban.

Demján Sándor nemcsak a TriGranit fejlesztésein keresztül lett elismert szereplője a piacnak, hanem kiterjedt jótékonysági tevékenysége is nagy visszhangot keltett. Döntően egyházi szervezeteken keresztül, több millió euró összeggel támogatta a régió hátrányos helyzetű gyerekeit.

A TriGranit Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb integrált ingatlanbefektetési, fejlesztési és üzemeltetési vállalata. 20 éves tapasztalattal a háta mögött, eddig több mint 2,5 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket és további 4 milliárd euró – többnyire vegyes hasznosítású – fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években. Napjainkban a cég által üzemeltetett házakban évente több mint 60 millió látogatót fogadnak, és több mint 1500 nemzetközi bérlővel dolgoznak együtt. A TriGranit a kelet-közép-európai región kívül jelen van a Kaukázusban, a Távol-Keleten, és az utóbbi időben beléptek az észak-afrikai, közel-keleti régióba és Kínába is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik