Pénzügy

Office 365: Vodafone iroda – mindenkinek [x]

Mobilinternet és jogtiszta irodai alkalmazások együtt, fix havidíjért, folyamatos szakértői támogatással, ez a Vodafone és a Microsoft közös felhő alapú szolgáltatáscsomagja, az Office 365.

Az Office 365 szolgáltatáscsomag négy alapegységre épül. Ezek közül az első maga az Office licenc, amelynek segítségével olyan alkalmazások használhatóak, illetve érhetőek el bármely eszközről, mint a Word, Power Point, Excel, Lync kliens, OneNote, Access, vagy a Publisher.

A csomagot olyan kis és középvállalkozásoknak ajánljuk, amelyek nagy összegű IT beruházások nélkül szeretnének biztonságos, nagyvállalati szintű informatikai háttérhez jutni, mondta Piller Gábor a Vodafone vezérigazgató helyettese.  A teljes körű szolgáltatáscsomagot új Vodafone előfizetők is igénybe vehetik, havi nettó 3990 Ft-os fix díjért, hűségidő nélkül. Természetesen azokra a KKV-kre is gondoltunk, tette hozzá, akiknek már van Office licencük – így ők még kedvezőbb áron élvezhetik a szolgáltatáscsomag előnyeit.

Az Office licenc nélküli „Kisvállalati szolgáltatáscsomag” (Exchange Online, Sharepoint Online, Lync Online) 0 Ft-ért elérhető azoknak a Vodafone ügyfeleknek, akik valamely „Business RED” tarifát vagy RED Okos Ráadás opciót választják.

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az előfizetők munkatársai bárhonnan hozzáférjenek minden Office program legfrissebb, jogtiszta verziójához, valamint üzleti levelezésükön keresztül lássák például a naptárjukat és a névjegyeiket.

Az Outlook-környezet fokozott spam és vírusvédelmet, valamint 50 GB-os postaládát biztosít.  A 25 GB Sky Drive Pro tárhelyet biztosító Sharepoint Online dokumentumtár maximálisan támogatja a csoportmunkát, a felhasználók párhuzamosan is dolgozhatnak több számítógépről, vagy okostelefonról is. A dokumentumok központi helyről megoszthatóak, az adatok felhőbe mentődnek akár úgy, hogy mindig legyen egy legfrissebb verzió a saját gépünkre is leszinkronizálva, arra az esetre, ha internet kapcsolat nélkül kell ideiglenesen dolgoznunk. A dokumentumok azonos időben is szerkeszthetőek, de lehetőség van saját weboldal készítésére is.  A Lync Online segítségével lehetőség van IP videó konferenciák, értekezletek megtartására is.

A Vodafone minden előfizetéshez teljes körű, folyamatos támogatási szolgáltatásokat kínál, így telefonos konzultációt követően akár helyszíni kiszállással is segíti a felhasználót, hogy sikeresen elsajátítsa a rendszer működtetését. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik