Pénzügy

Változás az Euroexpert Holding vezetésében

Csizmadia Csaba tölti be 2007 januárjától az Euroexpert Holding Zrt. marketing és stratégiai igazgatói pozícióját.

A 37 éves szakember 1993-ban végzett a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán, majd marketing szakirányon MBA diplomát szerzett a Case Western Reserve University és az IMC közös nemzetközi programján az Amerikai Egyesült Államokban.

1994-től kezdve marketing és kereskedelmi igazgatóként dolgozott a GTS-DataNet csoport hazai cégeinél, majd a KFKI Csoport vállalatainál (2000-2003) vezetési tanácsadóként távközlési, e-kormányzati és internetes projektekben tevékenykedett.

A marketing és stratégiai szakértő az elmúlt három évben a McCann Ericsson tanácsadási divíziójának vezetője, majd a McCann Csoporthoz tartozó HunSider Reklámügynökség ügyvezető igazgatója volt. Ezzel egyidejűleg 2006-ban a MRM Budapest Kft. ügyvezető igazgatói tisztjét is betöltötte.

Jelenlegi pozíciójában feladata az Euroexpert Holding Zrt. vállalatainak, így a telekommunikációs szolgáltatásokat nyújtó TVnet Kft. stratégiájának kidolgozása és marketingfeladatainak ellátása. Szintén feladatkörébe tartozik a vállalatcsoport internet televíziós (IPTV) szolgáltatásainak, illetve további elektronikus üzletágainak piaci bevezetése, támogatása. Ezt megelőzően nem volt ilyen pozíció a Holdingnál.

Csizmadia rendszeresen tart előadásokat és tréningeket, konferenciák meghívott előadója, oktat a CEU-n és a Marketing Academy of Budapest hallgatóinak is. Angolul és németül beszél, nős, hobbija az utazás és az olvasás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik