Pénzügy

A volt HP-vezér a Vodafone élén

Beck György lesz januártól a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A szakember 2007 január 1-jétől látja el a vezérigazgatói teendőket a Vodafone Magyarország Zrt. élén. Beck György, aki 2002 óta töltötte be a Hewlett-Packard Magyarország vezérigazgatói tisztségét, Babis Mazarakist váltja fel a poszton, aki június óta volt a Vodafone Magyarország megbízott vezérigazgatója.

Beck György IT-pályafutása hosszú múltra tekint vissza. 1994 és 1998 között a Digital Magyarország, 1998–2002 között pedig a Compaq Computer Magyarország vezérigazgatója, majd 2000–2002 között a Compaq Közép- és Kelet-Európa vezérigazgatója volt. 2002-től lett a Hewlett-Packard Magyarország vezérigazgatója. 2001-ben megkapta „Az év menedzsere 2000” díjat, majd 2002-ben a „Leginspirálóbb vezető” elismerést érdemelte ki.

„Szeretném megköszönni Babis Mazarakisnak, a Vodafone Magyarország ideiglenes vezérigazgatójának az utóbbi fél évben végzett elkötelezett munkáját” – mondta Paul Donovan, a Vodafone-csoport regionális igazgatója.


Babis visszatér a Vodafone Görögországhoz, és ott folytatja pályafutását mint operatív vezérigazgató. Magyarországi megbízatása alatt új üzleti stratégiai irányt fektetett le, értékesítésközpontú összehangolt programokat és költségracionalizálási programokat indított el. Számos egyéni előfizető részére ajánlott termék és szolgáltatás magyarországi bevezetése fűződik a nevéhez, többek között a Vodafone Otthon és a családi csomagok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik