Pénzügy

A Holcim elnöke lett a HBLF igazgatója

A közel száz aktív taggal rendelkező Hungarian Business Leaders Fórum (HBLF) éves közgyűlésén Richard Skene-t, a Holcim Hungária Zrt. elnök-igazgatóját választották a szervezet igazgatójává - tájékoztatta a Holcim Zrt. pénteken az MTI-t.

“A HBLF igazgatójaként arra törekszem, hogy minél több hazai vállalkozás és üzletember bevonásával kiterjesszük a programot, a társadalmi felelősségvállalás társadalmi és üzleti hasznát minél több megvalósuló projekten igazoljuk” – jelentette ki Richard Skene megválasztása után.

A közgyűlés tagjai egyhangú szavazással döntöttek a svájci cég hazai leányvállalatának vezetője mellett, elismerve a fórum céljainak megvalósítása érdekében tett eddigi erőfeszítéseit.

A HBLF a felelős vállalatirányítás iránt elkötelezett hazai és nemzetközi vállalkozásokat, vezető üzletembereket és elismert szakértőket tömörítő non-profit szervezet, közel 100 aktív taggal. A HBLF küldetése, hogy a társadalmi felelősségvállalás és a fenntartató fejlődés szempontjai a napi üzleti gyakorlat részévé váljanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik