Gazdaság

Mall.hu: újra működnek a kiszállítások a magyarországi raktárból

Amazon-raktar(430x286).jpg (Array)
Amazon-raktar(430x286).jpg (Array)

A Mall.hu az elmúlt héten a médiában megjelent hírekre reagálva a következőkről tájékoztatja vásárlóit és a nyilvánosságot:

  • A Mall.hu továbbra is a tőle megszokott megbízhatósággal áll vásárlói rendelkezésére, a kiszállítások a magyarországi raktárból zökkenőmentesen működnek, átvételi pontjaink elérhetőek.
  • A vizsgálat miatt történt korlátozások megszűntek, a szerdai napon a magyarországi raktár zárolását a hatóságok feloldották. Ismét megerősítjük, hogy a Mall.hu-t üzemeltető Internet Mall Hungary Kft. ellen nem indult büntetőeljárás, a társaság nem követett el semmilyen törvénytelenséget.
  • A Mall.hu közel 100 fős hazai csapata teljes erőbedobással a pénteki Black Friday akcióra és a karácsonyi szezonra készül. A Black Friday-t eredeti terveink szerint megtartjuk és ezt az átvételi pontjaink meghosszabbított nyitva tartásával is támogatjuk.
  • Köszönjük törzsvásárlóinknak a sok biztatást és pozitív visszajelzést, öröm és büszkeség volt tapasztalni, hogy a tizenkét éves elkötelezett munkával felépített vásárlói bizalom kiállja az elmúlt napok híreinek próbatételét.

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: AFP / Andrew Yates

Ajánlott videó

Olvasói sztorik