Gazdaság

Stadler savanyúságbizniszbe kezd, hogy visszavásárolhassa stadiontját

stadler-jozsef(650x433).jpg (Array)
stadler-jozsef(650x433).jpg (Array)

Még mindig hiányzik ötvenmillió forint egykori akasztói stadionja visszavásárlásához, de nem adja fel Stadler József. A vállalkozó most a Balatonnál árulja és dedikálja könyveit, a jövő héttől pedig újabb, de már régről ismert területen veti meg a lábát: nagy tételben forgalmazzák majd a nevével fémjelzett savanyúságokat és befőtteket – írta a Borsonline.

A vállalkozó az üzlettel kapcsolatban hangsúlyozta: mindegyik termék nagyon finom. Gagyihoz pedig nem adná a nevét. Ez a biznisz azért ismerős neki, mert mint emlékeztetett rá, annak idején ő volt a legnagyobb savanyúságos az országban – ezért is tartja kézenfekvőnek, hogy újra belevágjon az üzletbe, amivel a gyártó kereste meg.

A befőtt és savanyúság főleg külföldre megy majd, de Stadler József bízik abban, lesz magyar forgalmazó is, aki mellé áll. Sajnos a stadionra még mindig nincs meg a pénz, ezért kell a könyveket is árulnia – tette hozzá az egyébként hasnyálmirigyrákkal küzdő 66 éves vállalkozó, aki nemrégiben börtönbüntetést kapott.

stadler-jozsef(650x433).jpg (Array)
Öt év börtönt kapott Stadler József
Az akasztói vállalkozó a vád szerint jogtalanul próbált meg pénzt visszaigényelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik