Gazdaság
Budapest, 2016. február 26.
Utasok szálltak ki a BKK-BKV 3-as metrójának egyik szerelvényébõl és tartanak a kijárat felé az északi végállomáson, Újpest-Központnál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Tarlós: Kétségbeejtő a helyzet

Tóth Richi
Tóth Richi

Na, ugye. 2016. 10. 19. 07:49

A metró biztonsági felújításához a költségek készen állnak, mégsem kezdődött még el az M3-as metró felújítása, mondta a főpolgármester a Kossuth rádióban.

A hármas metró felújításával 2012 óta vesződik a főváros, a főpolgármester szerint ehhez hamarabb hozzá kellett volna fogni, mint a négyes metróhoz. Röhej, hogy emiatt Orbánhoz kellett fordulnia.

Tarlós szerint a jelenlegi közbeszerzési szabályokkal is csak a baj van, mert végtelen időhúzásra adnak lehetőséget. Szívesen megígérné, hogy a megállók is fel lesznek újítva, de a biztonság az első, állítja.

Az Egyesült Államokban is láttam retró megállókat, mondta.

Ha belátható időn belül nem lesznek itt a metrópótló buszok, a metrók nem fognak megállni az állomásokon. De ha márciusban el tudják kezdeni a kivitelezési munkákat, 2019-re végezhetnek is. Ha nem, akkor 2017-ben leállíthatják a metróforgalmat, aminek a főpolgármester szerint hatása lehet a 2018-as választásokra.

Ma még a szakértők szerint nem életveszélyes a metró.

De mihelyt ilyen véleményt kap, a BKV vezérigazgatója le fogja állítani a közlekedést.

A szuperkórházról azt mondta, ezt már nem tudja követni. Nem érti, korábban miért kérdezték meg őket, ha most azt mondta Lázár is, a szakértőknek kell dönteni a kérdésben.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.