Gazdaság

HU-GO kicsit leáll

e-útdíj (e-útdíj)
e-útdíj (e-útdíj)
Karbantartás miatt szünetel majd az e-útdíj értékesítés.

Vasárnap nulla órától hajnali 2 óráig szünetel az értékesítés a HU-GO e-útdíj fizetési rendszerben, amelyben már pénteken 18 órától szombaton éjfélig lassulásokra lehet számítani.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) közleménye szerint szombaton este 22 óra és éjfél között a NÚSZ határ menti értékesítési pontjain (Rajka és Hegyeshalom), valamint a szolgáltató M3-as autópálya 12-es kilométernél lévő ügyfélszolgálati irodájában is leáll az e-útdíj értékesítése.

A viszonteladói értékesítési pontokon, awww.hu-go.hu oldalon, illetve mobil alkalmazással ebben az időszakban is lehet úthasználati jogosultságot váltani. A karbantartás ideje alatt részlegesen vagy egyáltalán nem lehet HU-GO jegyet váltani, egyenleget feltölteni, ezért a szolgáltató javasolja, hogy az úthasználati jogosultságot elővételben vegyék meg a karbantartás előtt a www.hu-go.hu weboldalon, a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáiban, a viszonteladóknál.
Díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal – hangsúlyozta a NÚSZ, amely jelezte, hogy a karbantartás az e-matrica értékesítési rendszerre nem terjed ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik