Gazdaság

Távoztak a régészek, épülhet a soroksári IKEA

ikea (ikea, )
ikea (ikea, )
Hamarosan nagy beruházás kezdődik, megépül a harmadik hazai IKEA-áruház. Befejeződtek a régészeti munkálatok, lehet alapozni.

IKEA áruházat építeni számunkra soha nem csak egy épület létrehozását jelenti, hanem egy szoros kapcsolat kezdetét is az érintett kerület és az IKEA között. Évekre, évtizedekre szóló elköteleződést a helyi közösség mellett, együttműködést, párbeszédre építő transzparens kommunikációt és közös sikereket.

Döbbenet, bizony ez az IKEA stratégiája, a hír pedig az, hogy befejeződtek a régészeti feltárások, épülhet Soroksár új büszkesége, a svéd bútorlánc áruháza. Azt írják, az épület az IKEA zászlóshajója lesz energiahatékonyság szempontjából, kap majd geotermikus fűtőrendszert is.

A fenti idézetet a büszke Marek Feltl, a cseh, magyar és szlovák IKEA-kat vezérlő leányvállalat vezérigazgatója mondta. Feltl szerint azért kell az új IKEA, hogy kényelmesebb legyen vásárlás és sokaknak biztosítsanak nagyobb választási szabadságot.

A végén megemlítik, az IKEA támogatja a helyi közösségeket Budapesten és Budaörsön, ahol van áruházuk. Hamarosan új weboldalt is indítanak az építkezéssel kapcsolatban – írják közleményükben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik