Gazdaság

Ritz-Carlton lesz a budapesti Le Meridienből

Le Meridien Budapest szálloda  (Array)
Le Meridien Budapest szálloda  (Array)

A Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. és Le Meridien Budapest tulajdonosának közös megegyezése alapján, a szálloda kikerül a Starwood portfoliójából a jelenlegi üzemeltetési szerződés lejártával - közölte a Le Meridien az MTI-vel csütörtökön.

Az Erzsébet téri luxusszálloda 2016-ban vált brandet és válik Ritz-Carltonná.

A 192 szobával, 26 lakosztállyal, tárgyaló- és rendezvénytermekkel, valamint Health Clubbal és beltéri medencével rendelkező szálloda 2016 első felében széleskörű felújításon esik át, a munkálatok várhatóan 2016 második negyedévében zárulnak – írta az MTI.

A közlemény szerint amióta 2005-ben a Starwood megszerezte a Le Meridien márkát, átvéve a Le Meridien Budapest üzemeltetését, a hotel a magyar főváros egyik vezető szállodájaként sikeresen működik.

A Starwood biztosítani fogja a zökkenőmentes átmenetet a személyzet, vendégek és ügyfelek számára, és a legjobbakat kívánja az Adria Palace-nak a szálloda jövőbeni működéséhez – írták.

A 88 hotellel rendelkező Ritz-Carlton a május 4-7-ig tartó dubaji Arab Turisztikai Vásáron jelentette be, hogy Budapesten terjeszkedik tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik