Gazdaság

Átadták az Üzlet és Siker Minősített Vállalkozás Díjait

admin
admin

2006. 11. 27. 16:35

A rendezvény keretében került sor az Üzlet és Siker minősítési rendszerének idei lezárására, valamint ünnepélyes díjátadó keretében jutalmaztuk a legsikeresebb kis- és középvállalkozásokat, melyeket egyúttal bemutatásra is kerültek.

Az eseményt kormányzati oldalról Bajnai Gordon, fejlesztéspolitikai kormánybiztos és Egyed Géza, gazdaságfejlesztési szakállamtitkár képviselte. A kormánybiztos az uniós pénzek felhasználásáról szólt, továbbá kiemelte, hogy 100 ezer cég juthat uniós forráshoz az Új Magyarország Fejlesztési Terv segítségével. Bajnai hangsúlyozta, hogy a magyar emberek számára a legfontosabb az öngondoskodás, ez a fajta paradigmaváltás mindenképpen szükséges a vállalkozások európai szintre emeléséhez.

Egyed Géza szintén a vállalkozások versenyképességét emelte ki, valamint szükségesnek tartotta, hogy kialakuljon egy olyan vállalkozói kultúra, mely a társadalmi kultúra emelésével együttesen segíti Magyarországot az Európai Unióba. A kormányzat képviselőit követően Zsembery György, az Invitel marketing vezérigazgató-helyettese, valamint Rácz Tibor, a HVB vezérigazgató helyettese méltatták az egybegyűlteket és elért sikereiket.

Részletes beszámolónkat az Üzlet & Siker magazin decemberi számában olvashatják.vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

US President Donald Trump (C) makes his way to board Air Force One in Riyadh as he head with the First Lady to Israel on May 22, 2017. / AFP PHOTO / MANDEL NGAN
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.