Gazdaság

IBM-TUDAKOZÓ

admin
admin

1996. 07. 03. 00:00

Kelet-Európában először Magyarországra telepíti korszerű tudakozó rendszerét az IBM. A multinacionális nagyvállalat nemzetközi tenderen nyerte el ezt a jogot. Az erről szóló szerződést a napokban írták alá az érdekeltek. Ma hazánkban 20 helyen működik tudakozóközpont. Ezek műszakilag elavultak, használt adatbázisaik nem egységesek, kevéssé alkalmasak az előfizetői adatok pontos, naprakész szolgáltatására. Várhatóan 1997 első negyedében helyezik üzembe a három új telephelyet (Budapesten, Miskolcon, Pécsett), ahol már az évi 40-50 millió hívást lebonyolítani képes és tovább fejleszthető rendszer működik.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.