Élet-Stílus

A rémisztő pillanat, amikor egy tehervonat darabokra zúz egy babakocsit egy angliai állomáson

A dermesztő videót egy brit vasútbiztonsági szervezet hozta nyilvánosságra, figyelmeztetésként.

Igazán hatásos videóval vési mindenki eszébe a RSSB vasútbiztonsági szervezet, hogy a peron közelében mindig fogni kell a babakocsikat, ha szeretnénk elkerülni egy szörnyű tragédiát. A biztonsági kamerás felvételen azt látni, ahogy egy állomáson keresztülszáguldó tehervonat szele magával húz egy babakocsit, amit aztán darabokra zúz szét.

A felvétel még július végén készült az angliai Nuneaton város vasútállomásán, de csak a héten tették közzé, figyelmeztetésként a babakocsival közlekedő embereknek. Mint elmondták, fontos, hogy mindig fogjuk a babakocsit, és annak fékjei be legyenek kapcsolva, amikor csak lehet.

A babakocsiban egyébként nem volt gyerek.

A felvételen látható gyerek anyukája, a 21 éves Tiffany Jordan a videó elterjedése után nyilatkozott a Coventry Telegraph című lapnak. A nő elmondta: nem ő látható a felvételen, hanem a gyerek egyik nagynénikéje.

„Amelia egyik nagynénje bement a vécére, a másik pedig őt fogta, miközben a babakocsi a fal mellett állt” – mondta el Jordan. A fiatal anyuka elmondása szerint a kocsi fékje nem volt behúzva, és gurulni kezdett. Szerinte a nagynéni meg tudta volna fogni, de mivel a kezében volt a kisgyerek, nem tette. Jordan közlése szerint mindkét nagynénit megrázta az eset, és megtanulták a leckét, amit az RSSB mindenkinek a fejébe akar vésni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik