Élet-Stílus

Madárpókot rakott barátja melegszendvicsébe – videó

A fiú nem örült a meglepetésnek.

Kirsty Matthews kedves meglepetéssel készült barátja, Daniel Brookes számára. A CrazyKids nevű mérsékelten humoros YouTube-csatorna egyik alkotója bizonyára kattintási és megtekintési rekordot várt a filmtől – ez a siker még várat magára, a videó ugyanis május vége óta megtalálható a YouTube-on, de még alig haladta meg az ezret a nézettsége.

De visszatérve a meglepire: Kirsty melegszendvicset gyártott a fiúnak, benne egy extra összetevővel: egy zebra madárpókkal.

Az ízeltlábú egyébként ehető, és jelentős proteintartalommal büszkélkedhet, de tény, hogy nem mindenki örül, ha meglepetésként megtalálja a melegszendvicsében, miközben jóízűen majszol.

A srác talán már gyanút fogott, amikor folyamatos röhögés vette körül étkezés közben, de azért kellett neki egy kis segítség, hogy rátaláljon a specialitásra. A bizarr pillanatokat több szögből is vették a rejtett kamerák. Következzék a videó:

Bár Daniel a vécén kötött ki, azért ha valakit érdekel, közöljük a többi összetevőt: a madárpók mellett pepperoni, sajt, sonka, jalapeno és chilliszósz volt a szendvicsben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik