Élet-Stílus

Tudod, mire keresnek a legtöbben a legnagyobb pornóoldalon?

Az elmúlt 10 év legnépszerűbb kategóriája pedig a…

Tudod, mi az a kifejezés, amire mostanában a legtöbben keresnek a PornHubon? Anélkül, hogy bárki tippelési vagy pornószakértői képességeit kétségbe vonnánk, leszögezhetjük: úgysem találnád ki.

De hogy ne is izgassunk sokáig, eláruljuk: a fidget spinner nevű tárgyra.

Aki nem ismerné: ez egy – Amerikában épp őrületesen népszerű – játék, egy kicsi pörgettyű. Megmutatjuk:

Na, és erre a kifejezésre kerestek mostanában a legtöbben a világ legnagyobb pornósite-ján. Május 10-én kezdtek el ilyen tartalmak után kutatni, aztán május 22-én ért a csúcsra az érdeklődés, amikor is 282 százalékos növekedést mértek a keresésben. Májusban a fidget spinner lett az ötödik legtöbbet keresett kifejezés az oldalon.

Kevesebb mint két hét alatt 2,5 millióan kerestek rá a pörgettyűs játékra. Egy pornósite-on!

Tudjuk, mire gondolsz: minket is érdekelt – pusztán szakmai okokból –, hogy milyen tartalmakat ad ki a PornHub erre a címszóra. És ekkor lepődtünk meg a legjobban.

Ugyanis tényleg csak játszanak a videókon.

Nem meztelenül – sőt az emberek nem is látszanak a felvételeken, csak a pörgettyűk. Persze a szokásos (mármint állítólag szokásos) pornós címekkel töltik fel az emberek a videókat, olyan kulcsszavakkal, mint biszex, édeshármas, anál stb., de a filmeken tényleg csak játszanak.

Tíz év pornófogyasztási statisztikái

Ha már itt tartunk, remek alkalom, hogy elmondjuk: az online világ legnagyobb pornóbirodalma a napokban ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját. Természetesen a site szorgos statisztikusai előálltak a jubileumra egy adatsorral, amelyből megtudhatjuk, mire voltunk (pardon: voltatok) kíváncsiak a site-on az elmúlt évtizedben.

Jöjjenek a legizgalmasabb tények:

  • több mint 10 millió feltöltött videó,
  • több mint 1,5 millió órányi tartalom,
  • napi 75 látogató,
  • 2008-ban még 1% nézte mobilról (okostelefon, tablet) a tartalmakat, ma ez az arány 75%.

A tíz év mérlege alapján a három legnépszerűbb kategória: 1. Leszbikus, 2. MILF, 3. Amatőr (a top 10-ben szerepel többek között a nagy cici és az anál is).

 

Kiemelt fotó: Wikipedia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik