Élet-Stílus

A 109 centis pornósztárt imádják a nők

Ez a testmagassága, nem más adat.

Bemutatjuk Kohey Nishi urat. A szakmában – a felnőttfilmek színes világában – Nishikun néven ismert. Szereplő, rendező és producer. Ő az:

facebook.com/kohey.nishi

A 24 éves japán férfi mukopoliszacharidózisban (MPS) szenved, emiatt mindössze 109 centiméter magas, és csak öt percet bír állni egyhuzamban.

A Vice-nak adott interjújából kiderül, hogy a fiatalembernek egy időben egy pornófilmrendező (Kei Morikawa) volt az ivócimborája, így adódott az ötlet, hogy kipróbálhatná magát a szektorban. A rendező bemutatta őt a szakmabelieknek, akik általában a következő szavakat mondták, amikor megismerték:

Ön nagyon különleges.”

Azóta Nishikun a japán pornóipar elismert sztárja, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Nice to Meet You. I am Nishikun, a 109cm Porn Director (Örvendek, Nishikun vagyok, 109 cm-es pornórendező), vagy épp a Having Sex in the Magic Mirror Box Car with a Female College Student with F-Cup Breasts Who Wants to Be a Kindergarten Teacher (ezt inkább le sem fordítjuk).

A Mirror cikke szerint a fiatalembernek eleinte nem volt erekciója a forgatásokon, de nem az egészségügyi állapota miatt, hanem mert zavarta a nagy stáb.

Egyes vélemények szerint Nishikun szerepeltetetése a filmekben eléggé veszélyes zóna, hiszen gyereknek néz ki (és erre az adottságára még rá is játszanak). A színész erre a felvetésre egy közepesen frappáns, viszont nehezen érthető hasonlattal szokott válaszolni:

ahogy a háborús filmek is hozzájárulhatnak a béke fenntartásához, úgy ő a művészetével megelőzheti, hogy a gyerekeket szexuálisan kihasználják.

(Ha valaki érti ezt a párhuzamot, kérjük, írja meg kommentben).

Nishikun állítja, hogy a munkája révén igen sikeres a nőknél – nem csak a filmekben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik