Élet-Stílus

Végre megvalósult a notórius savanyú léleivók álma

Valószínűleg mindenkinek van egy ismerőse, családtagja, barátja, aki képes leinni a jéghideg, kaporban, és még ki tudja, milyen fűszernövényben érlelődött levet a savanyúságról

Ezt a család savanyúságkedvelő része persze nem fogadja kitörő örömmel, mivel így az uborka, almapaprika, meg az összes megsavanyított zöldség kiszárad. Az uborkával itthon egyébként is rendkívül mostohán bánunk, mivel nálunk szinte csak savanyúságként vagy salátaként gondolunk rá. Pedig a világ más részein az uborkát sokszor italként, vagy ízesítésként is használják. Tudtátok például, hogy létezik uborkás energiaital?

Uborkás energiaital

De létezik például mentolos-uborkás rágó is, amely kifejezetten nagy népszerűségnek örvend.

Végre megvalósult a notórius savanyú léleivók álma 2
Uborkás rágó

A savanyú uborkás üdítőt ironikus módon Grandpa Joe’s Candy Shop-ja, vagyis Joe bácsi cukorkaüzelete dobja piacra. A leírásuk szerint az ital illata nagyon erősen uborkás, akárcsak a savanyúság levének, ám az íze sokkal édesebb annál. Az üzlet azt írja, hogy aki szereti az uborkát, annak hatalmas nagy dolog lesz az üdítő. A bejegyzésből az is kiderül, hogy az uborkás italt egy magáncég készíti az üzletnek, akik fruktóz szirup helyett valódi cukorral érik el a megfelelő édességet.

Ti kipróbálnátok az édes-savanyú uborkás üdítőt?

Mashable

Ajánlott videó

Olvasói sztorik